Tandvård Växjö

Om det tar emot för dig att gå till tandläkaren vill vi ge dig en välkomnande hand. För din tänder och hälsas skull bör du besöka en tandläkare regelbundet och se över tänderna och munhälsan. Hos oss på Räppe Smile kan du känna dig trygg i att vi genomför noggranna tandundersökningar. Vi vill att din tandvård helt enkelt ska vara trygg och modern. Vi ser till dina behov och vårt mål är att hjälpa dig till en god tand- munhälsa som ska vara hela livet. Vi rekommenderar årliga kontroller i förebyggande syfte och med förebyggande vård kan du behålla friska tänder och god munhälsa mycket längre.

Allmäntandvård kan översättas till förebyggande vård och innebär rotbehandlingar, lagningar, utdragning av tänder samt hantering av tandlossningssjukdomar. Våra behandlingar utförs av en tandläkare och en tandhygienist som alltid är legitimerade för att ge bästa service och kvalitet. Vi gör då bland annat tandrengöring, fluorbehandling, tar bort tandsten och missfärgningar. Det vi alltid gör vid varje besök är också att ge tips och råd för hur du kan sköta och ta hand om såväl dina tänder som din munhälsa.

Förutom en god tandvård så kan vi erbjuda dig:

Hur vårdar jag min tänder på bästa sätt?

Munvård är viktigt. Även om vi går till tandläkaren varje år, så är det viktigt att ta hand om sina tänder varje dag. Men vilken sorts tandkräm ska man använda? Måste man använda tandtråd? Och är munskölj verkligen nödvändigt?

Boka en tid eller ring oss så svarar vi på dina frågor!

  Alltid råd och tips på hur du sköter din tänder och munhälsa på bästa sätt

Fri parkering

Handikappanpassade lokaler

En lugn och fin miljö

  Alltid råd och tips på hur du sköter din tänder och munhälsa på bästa sätt

Regelbundna besök i förebyggande syfte

Legitimerade tandläkare och tandsköterskor för att ge dig bästa service

Boka tid