Tandläkare i Växjö

Tandläkare i Växjö

Tandläkare i Växjö

Räppe Smile – Din personliga tandläkare i Växjö

Vi är legitimerade för att ge alla våra besökare patientsäker tandvård av god kvalitet. Vi vill ge dig ett lugnt och personligt bemötande när vi träffas. Alla behandlingar som vi genomför håller högsta kvalitet och det gäller samtliga material vi använder för alla typer av ingrepp.

Det som skiljer oss mot många andra tandläkare är att vi erbjuder högsta möjliga service och försöker alltid bemöta dig med det lilla extra. Vanlig tandvård, särskilda behov, eller akuta problem så kan vi hjälpa dig. Vi välkomnar såväl barn, ungdomar som vuxna – Alla är alltid välkomna! 

Söker du en tandläkare Växjö? som vuxen väljer du fritt vilken klinik du vill gå till och det spelar ingen roll var du är folkbokförd. Barn har rätt till alla tandvård som barnet är i behov av utan kostnad i det landsting som barnet är folkbokfört. Undantag för det kan till exempel vara rent estetisk tandvård, som till exempel tandblekning och ingrepp som sker av estetiska skäl. Akut tandvård för barn är kostnadsfri i hela Sverige.

Under behandlingar hittar du mer information om de tjänster/behandlingar och ingrepp som vi kan erbjuda. Du hittar också mer information om varje behandling och hur vi jobbar med att alltid leverera bästa möjliga service och kvalitet i allt som vi gör. Tandläkare i Växjö

tandläkare i växjö

Hur vårdar jag min tänder på bästa sätt?

Munvård är viktigt. Även om vi går till tandläkaren varje år, så är det viktigt att ta hand om sina tänder varje dag. Men vilken sorts tandkräm ska man använda? Måste man använda tandtråd? Och är munskölj verkligen nödvändigt?

Boka en tid eller ring oss så svarar vi på dina frågor!

Tandläkare i Växjö

Förutom en god tandvård så kan vi erbjuda dig:

Fri parkering

Handikappanpassade lokaler

En lugn och fin miljö

Behandlingar

Boka tid