Implantatbehandling Växjö

Söker du efter en tandläkare i Växjö som har lång erfarenhet och kunskap om tandimplantat så har du kommit rätt. Tandimplantat är ett relativt stort ingrepp och det är viktigt att det genomförs rätt från första till sista stund. Det är extra viktigt främst för att det inte är lika enkelt att göra om behandlingar om eventuella fel görs. Därför kan det vara tryggt med en tandläkare som har lång och gedigen erfarenhet inom området. Vi använder pålitliga implantatsystem för din trygghet och för att kunna ge dig såväl bästa service som kvalitet på slutresultatet. Vi utför såväl enkla som svåra implantat och har dig som patient i största fokus. Vi kommer rekommendera en lösning som i varje enskilt fall lämpar sig bäst. 

Eftersom vi arbetar med att varje patient ska vara fullt nöjd med varje behandling så är det viktigt att du som patient framför dina önskemål och förväntningar. Det går vi igenom med dig under vårt första besök och inget du som patient behöver vara rädd för att missa. Vi arbetar alltid med material i högsta kvalitet för att kunna leverera ett slutresultat för varje patient som varar länge. Det finns många billigare varianter som tummar på kvalitet och pålitlighet, det är inget som vi vill riskera för våra patienter.

Vill du veta mer om våra implantatbehandlingar eller har några frågor inför ditt besök hos oss är du alltid välkommen att ringa för att personlig hjälp och bästa service.

 

Hur vårdar jag min tänder på bästa sätt?

Munvård är viktigt. Även om vi går till tandläkaren varje år, så är det viktigt att ta hand om sina tänder varje dag. Men vilken sorts tandkräm ska man använda? Måste man använda tandtråd? Och är munskölj verkligen nödvändigt?

Boka en tid eller ring oss så svarar vi på dina frågor!

Förutom en god implantatbehandling så kan vi erbjuda dig:

Fri parkering

Handikappanpassade lokaler

En lugn och fin miljö

Boka tid